Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Huissen Logo

Ontstoppen

WC verstopt Huissen

Wij verhelpen jouw wc verstopping

HUISSEN

WC verstopt Huissen?

WC verstopt Huissen? Het ontstoppen van een wc is een klus waar niemand op zit te wachten. Helaas kan het iedereen wel eens is. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Echt niet prettig dus!

Er zijn verschillende manieren waarop je je wc kan ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren ontstoppers van Ontstoppen Huissen? Bel gratis naar 026 301 23 78 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je aan de slag gaat: Wij raden je aan om de vloer te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Op die manier weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Huissen Logo
Loodgieter ontstoppen Huissen afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Wanneer je de verstopping snel en effectief wilt verhelpen, is het van belang te weten waar de verstopping zit en waardoor deze is ontstaan. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Wanneer je jonge kinderen hebt, kan het zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Denk je dat het vet, papier of iets anders flexibels is? Dan is het goed mogelijk dat je de verstopping kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij het ontstoppen van je wc: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Huissen op 026 301 23 78.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kan je de verstopping zien zitten? Dan kun je er in de meeste gevallen zelf bij komen.

De oorzaak ligt dan vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Wanneer dit het geval is, is het makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. 

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi het dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen? Bel dan onze spoedservice via 026 301 23 78. Binnen een uur staan we, gegarandeerd, voor je deur.

Ontstoppen afvoer Huissen
Ontstoppingsdienst Huissen

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Heb je het idee dat de verstopping zich bevindt in de leidingen? En worden deze waarschijnlijk veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan is wasmiddel een goedwerkende methode. Tevens is dit de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Vul eerst een grote emmer met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc.

Let op! Het is belangrijk dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Huissen om jouw klus te bespreken 026 301 23 78.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovenstaande methodes niet? Dan kun je het altijd nog proberen op de ouderwetse manier: met de wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Maak voor het gebruik de ontstopper flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit op de afvoer van de wc. Vervolgens druk je de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek daarna de ontstopper snel naar je toe. Hierbij ontstaat voldoende zuigkracht. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Hierdoor kan een situatie ontstaan waarvan het probleem alleen maar erger wordt. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Huissen Leiding
WC verstopt Huissen

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees voorzichtig wanneer je gebruik maakt van een ontstoppingsveer om de verstopping te verhelpen. Je kan namelijk schade aanrichten aan de leidingen van de wc.

Bel de spoedservice van Ontstoppen Huissen om jouw klus te bespreken 026 301 23 78.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas is het niet altijd mogelijk om een verstopping zelf op te lossen. Soms ligt de oorzaak ergens anders of is de verstopping simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Huissen er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties.

Onze ontstoppers werken met nieuwste apparatuur om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen wij je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen ervoor dat je wc weer doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak met Ontstoppingsdienst Huissen. Bel ons op 026 301 23 78 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Huissen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-huissen

WC verstopt

WC verstopt Huissen

Heb jij last van een verstopte wc? En woon je in Huissen of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Huissen. Wij bieden goede en snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-huissen-ontstopping

Afvoer verstopt

Gootsteen verstopt? En woon je in Huissen en omstreken? Maak snel een afspraak en Ontstoppingsdienst Huissen is binnen no-time bij je!

loodgieter-in-huissen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Huissen

Wil jij problemen in je riool voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-huissen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de buurt van Huissen? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Huissen.

Loodgieter Huissen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Huissen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Huissen! Wij kunnnen jouw voorzien van het beste advies.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

026 301 23 78

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Huissen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Huissen