Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Huissen Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Huissen

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

HUISSEN

Afvoer verstopt Huissen?

Afvoer verstopt Huissen? Op internet staan veel verschillende manieren waarmee je een afvoer kan ontstoppen, maar welke werken er nou wel en niet? Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Kom je er zelf niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Dat begrijpen wij en daarom staan wij klaar om jou te helpen!

Afvoer verstopt Huissen? Bel dan geheel vrijblijvend naar 026 301 23 78 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Huissen

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Huissen en omstreken? Je bent absoluut aan het goede adres bij ons!

Wij zoeken naar de best passende oplossing voor jouw verstopte afvoer. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppen Huissen lost het op! Je kunt ons bereiken via  026 301 23 78 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Huissen Logo
Loodgieter ontstoppen Huissen afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer een afvoer niet doorloopt, is de kans groot dat dit komt door een verstopping. In sommige gevallen kun je dit zelf oplossen. Onze ervaren ontstoppers hebben een aantal tips op een rij gezet!

Loopt de afvoer hierna nog steeds niet goed door? U kunt ons altijd bellen via 026 301 23 78. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt regelmatig voor dat de afvoer van elektrische apparaten geblokkeerd wordt. Wanneer dit het geval is, is het goed mogelijk dat het probleem ligt bij een vieze filter. Wij raden je aan om dit te controleren.

Hoe doe je dit? Haal als eerst de filter uit het apparaat. Reinig deze met warm water. Wanneer de filter schoon is, laat deze dan drogen en stop hem vervolgens terug op zijn oude plaats.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost! Wanneer dit niet het geval is kun je altijd contact opnemen met de Ontstoppingsdienst Huissen.

Ontstoppen afvoer Huissen
Afvoer verstopt Huissen

Sifon

Sifon legen

Vrijwel alle afvoeren zijn voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhals die ervoor zorgt dat er geen stank jouw huis inkomt. Het is mogelijk dat er een verstopping is ontstaan in deze sifon. Dit kan veroorzaakt worden door een ophoping van afval. Hierdoor is er geen doorgang meer voor het water.

Ook dit probleem is relatief eenvoudig te verhelpen. Je kan de sifon namelijk simpel verwijderen. Haal vervolgens het vuil uit de sifon. Als er geen vuil meer in zit, kan je de sifon weer terug op zijn oude plek draaien. Hopelijk loopt jouw afvoer nu weer door!

Bel vrijblijvend met Ontstoppen Huissen om jouw klus te bespreken met onze experts via 026 301 23 78.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Vul een emmer met warm water. Voeg hier zuiveringszout aan toe. Meng dit een tijdje door elkaar. Gooi de emmer vervolgens leeg in de verstopte afvoer. Wij raden aan dit aan nachtje te laten inwerken. 

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng het zuiveringszout dan met azijn.

Ontstoppen Huissen Leiding
Riool ontstoppen Huissen graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Je kan je afvoer ook proberen te ontstoppen door middel van de ouderwetse ontstopper.

Hoe werkt dit? Zorg ervoor dat de ontstopper eerst flexibeler wordt. Dit kan je doen door hem een tijdje onder de warme kraan te houden.

Wanneer de plopper flexibel is, kan je deze op de afvoer zetten. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëer je zuigkracht, die ervoor moet zorgen dat de verstopping loskomt.

Heb jij extra hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Huissen om jouw klus te bespreken met onze experts via 026 301 23 78.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Je kan een verstopping ontstoppen door gebruik te maken van een flexibele ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Doe dit voorzichtig en zonder veel kracht; je kan namelijk schade aanbrengen aan de binnenkant van de leiding. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 026 301 23 78. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Huissen
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Zo kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een tweede optie is een leidingbreuk. Bij een leidingbreuk ontstaat er een scheur in de rioolleiding. Hierdoor kan vuil zich ophopen, wat kan lijden tot een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer een riool niet op de goede manier is aangelegd, kan dit zorgen voor onaangename situaties. 

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 026 301 23 78.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt zelf zorgen voor een goede staat van je afvoer, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld niet verstandig om frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan over het algemeen geleidelijk. Daarom is het belangrijk om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Hiermee kan je hardnekkige verstoppingen voorkomen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Ontstoppingsdienst Huissen is te bereiken op 026 301 23 78.

Loodgieter Huissen Ontstoppen
WC ontstoppen Huissen

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen, die wij altijd vooraf aan jou doorgeven. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben. Op deze manier heb je nooit te maken met financiële verrassing na afloop.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 026 301 23 78.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-huissen

WC verstopt

Heb jij last van een verstopte wc? En woon je in Huissen of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Huissen. Wij bieden goede en snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-huissen-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Huissen

Gootsteen verstopt? En woon je in Huissen en omstreken? Maak snel een afspraak en Ontstoppingsdienst Huissen is binnen no-time bij je!

loodgieter-in-huissen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Huissen

Wil jij problemen in je riool voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-huissen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de buurt van Huissen? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Huissen.

Loodgieter Huissen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in Huissen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Huissen! Wij kunnnen jouw voorzien van het beste advies.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Huissen

Zit jouw afvoer verstopt? Dan wil je waarschijnlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. 

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Huissen en omstreken aan. Onze gespecialiseerde ontstoppers bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 026 301 23 78.

Verstopping Huissen

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Huissen

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Huissen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Huissen. Bedankt voor de snelle, vakkundige service!

Jumbo Huissen

Bij ons heeft Ontstoppen Huissen de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Voetbalvereniging R.K.H.V.V.

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Huissen.

Brandweerkazerne Huissen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

026 301 23 78

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Huissen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Huissen